Shpalljet për Tjetër në Prishtinë
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Saldues & Axhystator LILI – DPZ
Saldues & Axhystator LILI – DPZ
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues & Axhystator LILI – DPZ – Sherbime Profesionale: Salldime profesionale,...
Proffesinal Komptabilitet
Proffesinal Komptabilitet
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Administration & Buchhaltung ALIU Boj proffesional komptabilitet per persona privat dhe firma ne Kt....
Detective Private
Detective Private
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detektiv Privat, me experienc dhe profesionaizem, per me shum info: [email protected]
Hapet thirrja për MATURANTË për trajnim 2 javor FALAS në Universitetin e Duisburg-Essen të Gjermanisë
Hapet thirrja për MATURANTË për trajnim 2 javor FALAS në Universitetin e Duisburg-Essen të Gjermanisë
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hapet thirrja për MATURANTË për trajnim 2 javor FALAS në Universitetin e Duisburg-Essen të Gjermanisë...
SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN.
SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN.
$210TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES APORATIN TE TEKNOLOGJIS SE RE TE VITI 2017 MULTI FUNKSJONAL ,APORATI E HEQ LAGESHTIN ,VLLAGEN,MYKUN ,...
SHES APORATIN E HEQ LAGESHTIN.VLLAGEN.MYKUN.
$210TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES KONDICIONERIN E HEQ LAGESHTIN , VLLAGEN . MYKUN . NR KONTAKT +377 44-395-435 200€ Pristina SHES...
Parket dhe Llaminat, mjeshter te specializuar
Parket dhe Llaminat, mjeshter te specializuar
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mjeshter me ekip te specializuar për ,montimin e Parketit , Gdhendjen e parketit ,montimin e Laminatit ,...
Parket dhe Llaminat, mjeshter te specializuar
Parket dhe Llaminat, mjeshter te specializuar
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mjeshter me ekip te specializuar për ,montimin e Parketit , Gdhendjen e parketit ,montimin e Laminatit ,...
Pastrim perfekt
Pastrim perfekt
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania jonë e pastrimit kryen këto punë:Pastrim gjeneral të shtëpive,banesave,lokaleve etj. Pastrojm...
Shitet kuzhina trapezeria dhe komoda
Shitet kuzhina trapezeria dhe komoda
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet kuzhina trapezeria dhe komoda. Ne gjendje te mire funksionale. Cmimi sipas marreveshjes.
Kosovo Detective
Kosovo Detective
$500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Detective Kosovo, janë Hetues të punësuar, profesionistë të specializuar, në mbikëqyrjen dhe...
Hetime Private – Detektiv Private
Hetime Private – Detektiv Private
$500TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.– Për të kontrolluar besnikërinë dhe besimin, e partnerit tuaj, është e lehtë dhe e mundur....
OFROJM PUN ME KRAN  DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë \\\\\\\’\\\\\\\’EUROSHPED1\\\\\\\’\\\\\\\’Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
OFROJM PUN ME KRAN DHE TRANSPORT 24h,,Këtë e bën vetë \\\\\\\’\\\\\\\’EUROSHPED1\\\\\\\’\\\\\\\’Tel/044/049-169-673 ju mirpresim me gjith respektin…
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Auto kran EUROSHPED1 AUTO BARTJE 24h NE GJITH TERRITORIN E KOSOVES… .BEJM TRANSPORTIN E...
PrivateInvestigation (DetektivPrivate)
PrivateInvestigation (DetektivPrivate)
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ne mund të ndihmojë lidhur me problemet që janë të vështira për të ndarë me dikë tjetër....
Kerkoj pune si shofer
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune si shofer kam kat B C1.Kam pervoj pune 5 vjeqare.Qmimi sipas marrveshjes.
MOLER 0.50 m² kNAUF FASADA VIBER +37744271219
MOLER 0.50 m² kNAUF FASADA VIBER +37744271219
$1TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.FASADA KNAUF GLET LLAQE PUN ME DIZAJN ETJ > :>>> OFROJM NGJYROSJEN E...