Shpalljet për Industri & Makineri në Prishtinë
GITARE E RE YAMAHA
GITARE E RE YAMAHA
$90Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes gitare yamaha , e re e garantuar qmimi 90 Euro
Shes Paisje për prodhimin dhe gjenerimin e energjisë elektrike me fuqi nga 5kW/h – 200kW/h
Shes Paisje për prodhimin dhe gjenerimin e energjisë elektrike me fuqi nga 5kW/h – 200kW/h
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesim paisje për prodhimin/gjenerimin e energjisë elektrike në varësi të kërkesave të klientit duke...
SHESË MAKINA AKULLORE MARKA “CARPIGIANI”
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes një makinë qe prodhon akullore dhe një aparat pastorizator “CARPIGIANI” MAKINA TE PA PERDORURA...
brumatrice
brumatrice
$500Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.brumatrice 25 kg 3 fazore ne gjendje te mire ndodhet ne tirane prodhim italian.
brumatrice
brumatrice
$500Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.brumatrice 25 kg 3 fazore ne gjendje te mire ndodhet ne tirane prodhim italian.
Block lines for producing block, curbs, paving stones
Block lines for producing block, curbs, paving stones
$100Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.The swedish company offers a wide range of equipment for concrete producing. We offer mobile concrete...
Used mobile batching plant B15-1200
Used mobile batching plant B15-1200
$100Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fibo intercon B15-1200 Mobile batching plant from 2004. In good condition. On wheels.Capacity 10-15 m3 . 2...
Mobile batching plant C15-1200
Mobile batching plant C15-1200
$100Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fibo intercon C15-1200 Mobile batching plant from 2004. In good condition. Capacity 16-20 m3 . 2 aggregate...
Used mobile batching plant M2200
Used mobile batching plant M2200
$100Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Used mobie batching plant FIBO INTERCON M2200 from 2002. Great condition Capacity 40-50 m3/h , 4 aggregate...
furre buke ne shitje me paisjet e saj
$10000Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shiten paisje per fure buke fure pjekje dhome fermentimi frigorifer ngrires brumatrice 30 kg mikser...
Mjet mjekesor Furra Porcelonit Vita 40
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes urgjentisht Furra Porcelonit Vita 40
Ne gjendje te rreullt
Ne gjendje te rreullt
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim gjerman 2 jan Digjitale – Jan Shum te persosura – Te kompletuara -Ne gjendje te...
Vinc automjetesh
$870Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet vinc automjetesh 2.5 ton ne gjendje shume te mire pune. Cmimi 120 000 lek. Tel: +355 69 2421938
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
$100Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
$100Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
$111Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
tehnopak
tehnopak
$100Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
tehnopak
tehnopak
Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.prodajem kazane inox duplikatore od 270 litra na struju i jedan od 1000litra austriska proizvodnja cena za...
tehnopak
tehnopak
$10Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PRODAJEM PUZNE SPIRALE ZA TRANSPORTERE MASINSKA IZRADA OD F50MM DO F 1500MM OD INOX I ZELEZA SVE DEBLJINE I...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
$10Industri & MakineriPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...