Shpalljet për Kafshë në Prishtinë
Shesim Qenush/mace me porosi
Shesim Qenush/mace me porosi
$500KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes qenush ose mace nga te gjitha llojet e racave sipas porosise Pervoje pasioni me se 25 vite, nder te...
Blej
Blej
KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BLEJ KANARINC/BILBIL SLLAVUJAR, MASHKULL ME NGJYR TE GJELBERT TE MBYLLUR, OSE E QEL, ARSYEJA QE KERKOJ KET...
Qen Haski
Qen Haski
$199KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes qenin i llojit Haski, i cili eshte 7 muajsh, dhe eshte i vaksinuar. Mirepresim bleresit serioz.
Shes qenin Haski
$199KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes qenin Haski, 7 muajsh dhe i vaksinuar. Mirepresim bleresit serioz.
blej haski prei 1dit deri 1 vjet
$100KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.blej nej haski prei 1 dit deri ne 1 vjet te mos shum i shtrejt !! mund te kontaktoni ne e-mail...
Akuarium
Akuarium
KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Akuarium komplet me filter profesional 1200lh, nxemesi Ehaim 300w, ndriqimi Silvania Grolux,pompa e ajrit...
Qenin Shtepiak
Qenin Shtepiak
$150KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Qenin Shtepia, me shendet te mire.
Shes qen te races Rottweiler (Rotfajller)
$230KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Rotfajller te moshes 10 muajshe eshte race e paster Rottweiler me pedigre (librezen e vaksinimit,...
qeni sharrit
qeni sharrit
KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ky qen sharii ka humbur ne prishtin ne lagjen emshir me daten 25.04.2010 ne qofte se lajmron ndokush ose...
Shes Qenin
Shes Qenin
KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes qenin (6 muajshe), race e perzier, me libreze dhe eshte e vaksinuar
shes qenin vuqiak 2 vjeqar
shes qenin vuqiak 2 vjeqar
$250KafshëPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.qeni osht i shkollum