Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të...
Depoist (Gjermani)
Depoist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Detyrat...
Kuzhinier (Gjermani)
Kuzhinier (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit •...
Zdrukthëtar (Gjermani)
Zdrukthëtar (Gjermani)
$3000Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zdrukthëtar (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjesite : • Pergatitja e pjeseve per shitje apo montim •...
Moderatore
Moderatore
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshkrimi : Për shkak të rritjes së vazhdueshme Gazetalajm.com hap konkurs për Moderatore Detyrat dhe...
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren.
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë disa menaxher/e të marketingut për marketingun në teren. Eksperiencat • Të ketë pervojë...
Montues i klimave
Montues i klimave
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Montues i klimave • Përvojë paraprake në këtë fushë • Profil profesional • Patent shoferin •...
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Murator(Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ndërtimi i zakonshëm i të gjitha formateve dhe...
Murator(Gjermani)
Murator(Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Murator(Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ndërtimi i zakonshëm i të gjitha formateve dhe...
Hidraulik
Hidraulik
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Instalimi i sistemeve të fikjes së ujit në fushën e modernizimit •...
Kuzhinier (Gjermani)
Kuzhinier (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë: • Ekzekutimi i saktë i përgatitjes së ushqimit •...
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
Ofroni kredi të holla të besueshme dhe të besueshme në 48h
$1000Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Z. & Znj Unë ju ofroj kredi nga € 500 deri në € 25,000,000 për këdo që mund ta...
Oferta e kredisë midis individëve 100% të besueshëm
Oferta e kredisë midis individëve 100% të besueshëm
$1000Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.I jap kredi njerëzve që jetojnë në të gjithë Evropën dhe të gjithë botën (Franca, Belgjika,...
Depoist (Gjermani)
Depoist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Depoist. Për më...
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gjermania kerkon punetor ne profesione te ndryshme, nje nga profesionet qe kerkohet eshte Kopshtar Detyrat...
RRITNI PENISIN EJUAJ EDHE 14.224 cm PER GJITHMONE
RRITNI PENISIN EJUAJ EDHE 14.224 cm PER GJITHMONE
$130Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Produkti bimor – natyral e rrit penisin edhe 14.224 cm per gjithmone. Perdorimi behet rregullisht deri ne...
PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4cm
PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4cm
$30Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Materiali: silikoni Realistic Cilësi: I butë Dizajn i jashtëm: Penisi simulimi Gjatësia :, 21 x 4cm (L)...
RRITNI PENISIN EJUAJ EDHE 14.224 cm PER GJITHMONE
RRITNI PENISIN EJUAJ EDHE 14.224 cm PER GJITHMONE
$130Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Produkti bimor – natyral e rrit penisin edhe 14.224 cm per gjithmone. Perdorimi behet rregullisht...
PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4cm
PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4cm
$30Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Materiali: silikoni Realistic Cilësi: I butë Dizajn i jashtëm: Penisi simulimi Gjatësia :, 21 x 4cm (L)...
PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4cm
PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4cm
$30Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Materiali: silikoni Realistic Cilësi: I butë Dizajn i jashtëm: Penisi simulimi Gjatësia :, 21 x 4cm (L)...