Shpalljet për Hotelieri & Restorante në Prishtinë
RRITNI PENISIN EJUAJ EDHE 14.224 cm PER GJITHMONE
RRITNI PENISIN EJUAJ EDHE 14.224 cm PER GJITHMONE
$130Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Produkti bimor – natyral e rrit penisin edhe 14.224 cm per gjithmone. Perdorimi behet rregullisht deri ne...
PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4cm
PENIS -për gratë – Flexibl – Gjatësia :, 21 x 4cm
$30Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Materiali: silikoni Realistic Cilësi: I butë Dizajn i jashtëm: Penisi simulimi Gjatësia :, 21 x 4cm (L)...
Shes invertarin e salles se dasmave
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes invertarin e salles se dasmave duke filluar nga tavolinat,karrikat,mbulesat e tavolinave,mbulesat e...
Kerkoj te punesohem ne ZVICERR
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje! Kerkoj te gjeje ndonje familje serioze , pasi qe jame nje vajz me mbulese jame 27 vjeqare dhe...
Restorant Maggi kerkon nje ndihmes kuzhiniere
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme nje ndihmes kuzhiniere, me mundesi te kete pervoje pune dhe te kete paraditen e lire
RESSTAURANT FRANCISKO
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Restorant spanjoll qe do te hapet se shpejti ne Kosove kerkon te punesoje: kuzhinier, kamarier dhe ndihmes...
Kekoj Pune :Kuzhinier Profesional me Pervoj te gjate 20 vjeqre ne Gjermani
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier Profesional me Pervoj te gjate 20 vjeqre ne Gjermani Ne lidhje me aplikimin timi per tu punusuar...
Kerkoj Pune,Jam Kuzhinier Profesional per Hotel,Restorant,apo ndonje biznes tjeter
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier Profesional me Pervoj te gjate 20 vjeqre ne Itali Ne lidhje me aplikimin timi per tu punusuar si...
Kuzhninier
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam kuzhinier me pervoj te gjate,(20vite) ne profesion te gastronomis,kam nje pervoj te bujshme ne...
banesa me qera plazhi
banesa me qera plazhi
$12Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hotel Dragoi Mbreteror ne Velipoje ofron dhoma pushimi 1+1 te mobiluara konform kushteve bashkohore , me...
Shtepi Pushimi “Da Milano“ Ne Plazhin E Velipojes (Plazh-Velipoje , Shkoder , Shqiperi)
Shtepi Pushimi “Da Milano“ Ne Plazhin E Velipojes (Plazh-Velipoje , Shkoder , Shqiperi)
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kemi shtepi pushimi druri me qera te cilat ndodhen ne plazhin e Velipojes. Ato ndodhen ne qender dhe ne...
kerkoj punsim
$1959Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam gjellberes i diplomuar dhe i specializuar, me pervoj pune afro 22vite. e njohi kuzhinen franceze,...
kerkoj pun
kerkoj pun
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pun si shankist dhe recepcjonist e tjera kom prevoj pune 3 vite ju lutem ne kit num 044876184