Shpalljet për Inxhinieri & Ndërtimtari në Prishtinë
Architekt
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje Zonja dhe Zotri jam Astrit Boshnjaku lindur me 07.10.1985 ne Prishtine, dua te punoj si...
kerkojm monter per dyer dhe dritare nga pvc me patent shofer
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.monter per dritare dhe dyer nga plastika te ket patent shoferin valid dhe pervoje pune natyrisht info ne...
Inxhiniere e Komunikacionit (FIM-UP)
Inxhiniere e Komunikacionit (FIM-UP)
$300Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam femer, e diplomuar ne lemin e Komunikacionit ne Fakultetin e Inxhinieris mekanike, dhe kerkoj pune ne...
BJEM NIVELIZIMIN E DHSYEMEVE (IBERCUK) ME MAKINA MODERNE
BJEM NIVELIZIMIN E DHSYEMEVE (IBERCUK) ME MAKINA MODERNE
$00000Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndërmarrja “NIVELA” nga Lipjani ben nivelizimin e dyshemeve (ibercukun)me çmime te volitshme...