Shpalljet për Marketing & Shitje në Prishtinë
Agjent i telefonise
Agjent i telefonise
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme agjent te telefonise te cilet do te punojne nga shtepia me provizion te volitshem. Nuk behet fjale...
Future Media LLC – Call Agent
Future Media LLC – Call Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Future Media LLC Ne jemi duke kërkuar Call Agjent të motivuar, me përvojë. . Garanton punë të sigurt...
Partner/e
Partner/e
$00Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj PARTNER//E per shitje online. Kandidatet duhet te jene mbi moshen 18 vjeqare. Per me shume info...
Promotere/Agjente
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania per prodhimin e detergjenteve te lengshem VIVA LIQUIDS shpall konkurs: Pozita –...
Kerkojme CallAgent
Kerkojme CallAgent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.***** Phoenix Connections – Job Angebot ***** Wir sind auf der suche nach eine zielstrebige/n und...
Agjent i Shitjes
Agjent i Shitjes
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.“SOLUTION D Medical” Përshkrimi i kompanisë: “Solution D Medical”, si pjesë e Solution D Group,...
Agjent Shitje dhe Kimist
Agjent Shitje dhe Kimist
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania e ngjyrave \\\\\\\”NEON\\\\\\\” me seli ne Prishtine. Kerkojme nje agjent shitje dhe...
iContact e in ricerca dei 200 operatori
iContact e in ricerca dei 200 operatori
$2Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.“Lavorare insieme significa vincere insieme.” i Contact sta cercando dei operatori nelle...
Tirana, iContact – Offriamo una possibilità di lavoro – operatori
Tirana, iContact – Offriamo una possibilità di lavoro – operatori
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.iContact SH.p.K. Azienda Italiana che da 4 anni opera nel mercato Albanese dei Contact Center, cerca...
Troja Media sucht Mitarbeiter
Troja Media sucht Mitarbeiter
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wir sind eine Chat-Agentur, die auf der Suche nach Unterstützung im Bereich Werbung ist. Bei uns kannst Du...
TIRANA,i Contact OFFRA UNA POSSIBILITÀ DI LAVORO- OPERATORI TELEFONICI
TIRANA,i Contact OFFRA UNA POSSIBILITÀ DI LAVORO- OPERATORI TELEFONICI
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.iContact shpk, Azienda Italiana che da 4 anni opera nel mercato Albanese dei Contact Center, ricerca 150...
Kerkoj 4 Call Agent
Kerkoj 4 Call Agent
$400Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Suisse Call Shpall konkurs për 4 vendet e reja të punës në pozitën: Call Agenta Kompania Suisse Call,...
Metro call
Metro call
$700Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Numri kontaktues per te METRO CALL te xhamija e kater llullave Prishtin 049 702 103 Wir suchen 30 Agenten...
Agjent te Marketingut
Agjent te Marketingut
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershkrimi i postit : Punetor i panvarur ne pergjegjesine tende, ju do te mirreni me promovimin e...
8 agjent-e te shitjes ne gjithe territorine e Kosoves
$00000Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme 8 agjent-e te shitjes ne gjithe territorin e Kosoves.pagesa shume atraktive
Elektricist
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Duhet te ket patent shofer njohuri ne elektro dhe te jet orator
3 Telemarketer/ Call Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tätigkeit: KOSFON Call Center sucht 3 neue Mitarbeiter/innen. Bist du auf der Suche nach einer beruflichen...
Kerkojm Puntor qe njofin gjuhen Gjermane
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wir suchen Sie als Call Center Agent w/m Wir suchen Call Center Agent w/m ….ab sofort….....
Kerkojm njohes te gjuhes gjermane
Kerkojm njohes te gjuhes gjermane
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MAXTEL G.M.B.H e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, Loto, GKV Kerkon: 20 Puntor per selin...
Mundesi Pune online
Mundesi Pune online
$600Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MUNDËSI PUNE FENOMENALE LibertaGia është kompani me bazë në Lisbon, Portugali. Kjo kompani ofronë...