Shpalljet për Mjekësi në Prishtinë
Mjekë dhe Infermiere (Suedi)
Mjekë dhe Infermiere (Suedi)
MjekësiPrishtinë
Suedia ka nevojë për puntorë, një ndër pozitat qe po kërkohet është: Mjekë dhe Infermiere. Paga është rreth 3,000€. Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të...
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
MjekësiPrishtinë
Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i mjekësisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
Sektori i Mjekësisë (Zvicër)
MjekësiPrishtinë
Zvicra kërkon puntorë, një nga sektori qe po kërkohet është sektori i mjekësisë Për më shumë informacione na kontaktoni në numrat tonë të telefonit : +383 49 796 777, +383 49 720 999,...
Laborante e licencuar ose infermiere e licencuar
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme nje laborante te licencuar ose infermiere te licencuar per pune ne laboratorin Histopatologjik...
VITALEX (PER SEX VETEM PER MASHKUJ)
VITALEX (PER SEX VETEM PER MASHKUJ)
$220MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kjo pilul perdoret vetem per gjinin mashkullore nga mosha e tyre 18 vjeqare e pa kufi. Jep rezultate te...
punsim ne Gjermani ,kurse gjuhesh
punsim ne Gjermani ,kurse gjuhesh
$00MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punësim ne Gjermani për Infermjerët dhe Doktorët shqiptarë ! ! ! Në bashkëpunim me organizaten...
Asistent/e Dentare
Asistent/e Dentare
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Klinika Gjermane e Dhëmbit në Prishtinë është duke kërkuar Asistent Dentar të motivuar për të ju...
Massage Therapy
$500MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohen 3 specialiste per Fizioterapi-Masazh, ne kampin e Nato’s – Film City ne Prishtine.
Antistress •• Kunder stresit dhe depresionit
Antistress •• Kunder stresit dhe depresionit
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Terapi dhe keshilla kunder stresit dhe depresionit Probleme familjare dhe sociale Refleksiologji per...
Farmacist
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.NTP DardaniX kërkon të punësojë me orar të plotë, part-time apo sipas marrëveshjes një farmacist/e...
Agjent Marketingu
Agjent Marketingu
$400MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kushtet: – I/E diplomuar në Farmaci apo Mjekësi – Patentë shoferi kategori B – Aftësi...
Kerkoj Masazhere
$10MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj MASAZHERE per rritjen e stafit punues. Kandidatet e interesuara duhet te ken pervoj pune apo njohuri...
KONKURS – RAUNDI 2 – NDERMJETESIM I INFERMIEREVE NE GJERMANI
$50MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KONKURS – RAUNDI DYTE Hapet konkursi per raundin e dyte te ndermjetesimit te infermiereve ne...
teknik stomatologjis
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam moter kam provoj 10 vjeqare ne stomatologji. ende jam ne mardhenje pune sepse jetoj larg prishtine por...
TEKNIK I LICENCUAR I FARMACISË
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.OPERATORI ME SHUMICË BIPHARM KËRKON NJË TEKNIK TË LICENCUAR TË FARMACISË
kerkoj masazhere
$350MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj masazhere(fizioterapeute).Kandidatja duhet te kete te kryer shkollimin e fizioterapis,te kete...
kerkoj teknike te farmaciae
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj pune per teknik/e te farmacise. Te interesuarit mund te kontaktojne ne tel. 049304855 Barnatorja...
SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti 2006
SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti 2006
$2300MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti i ptodhimit 2006. I shesim ME ÇMIM SHUM...
Drejtor Teknik
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Technical Director Emri Kontaktues: Swissmed Kosovo | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 045867786 Swissmed...
Application Specialist
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.” SWISSMED ” Laboratory Solutions sh.p.k is a local distributor established on July 2012, as...