Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)
Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mega Auto Parts SHPALL KONKURS Titulli i vendit të punës: Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher) Për degën...
Kerkojm Masazhere
Kerkojm Masazhere
$1Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojm Masazhere Qendra Life Masazhe hap konkurs per masazhere Te interesuarat duhet te kene shkollim per...
Udhëheqës i  Kompanisë (Menaxher)
Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher)
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mega Auto Parts dooel SHPALL KONKURS Titulli i vendit të punës: Udhëheqës i Kompanisë (Menaxher) Për...
Kerkoj te punesohem ne ZVICERR
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershendetje! Kerkoj te gjeje ndonje familje serioze , pasi qe jame nje vajz me mbulese jame 27 vjeqare dhe...
Restorant Maggi kerkon nje ndihmes kuzhiniere
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme nje ndihmes kuzhiniere, me mundesi te kete pervoje pune dhe te kete paraditen e lire
Inxhinier Mekanik
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania PRISHTINA TEKNOLOGJI me seli ne Prishtine kerkon inxhinier mekanik. Kushtet per inxhinier mekanik...
mesimdhenes te gjuhes GJERMANE
mesimdhenes te gjuhes GJERMANE
$00TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Per shkollen e gjuheve JUVI kerkohen dy ligjerues per kurse te gjuhes gjermane CV ne email [email protected]
OFROJME MUNDESI PUNESIMI
OFROJME MUNDESI PUNESIMI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshendetje Miq. Prezantojme tek te gjithe ju projektin me te madh boteror Kairos planet e cila mberriti...
OFROJME MUNDESI PUNESIMI
OFROJME MUNDESI PUNESIMI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshendetje Miq. Prezantojme tek te gjithe ju projektin me te madh boteror Kairos planet e cila mberriti...
Ofrojme Pune per Infermier/e , mjeke ne Gjermani!
Ofrojme Pune per Infermier/e , mjeke ne Gjermani!
$00Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punesim ne Gjermani per mjeke dhe infermjere kerkohen 100 mjek Punesimi behet permes organiyates gjermane...
Punesim ne GJermani  dhe KURSE
Punesim ne GJermani dhe KURSE
$00Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ASNJE PAGESE..!! Ne jemi në kërkim te infermiereve, ndihmes infermiereve, fizioterapistë dhe per...
Agjent i Shitjes
Agjent i Shitjes
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.“SOLUTION D Medical” Përshkrimi i kompanisë: “Solution D Medical”, si pjesë e Solution D Group,...
Agjent Shitje dhe Kimist
Agjent Shitje dhe Kimist
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania e ngjyrave \\\\\\\”NEON\\\\\\\” me seli ne Prishtine. Kerkojme nje agjent shitje dhe...
Mundësi Punësimi
Mundësi Punësimi
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shoqata Humanitare “Angel”, me seli qendrore në Prishtinë, kërkon agjent / e, për punë në...
Ndërmarrja”Caffe Group” shpk ofron punë
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndërmarrja”Caffe Group” shpk ofron punë për 1 Menaxher/Sepervisor Të ketë përvojë pune...
Ligjerues te gjuhes gjermane
Ligjerues te gjuhes gjermane
$000Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shkolla e gjuheve Juvi kerkon dy ligjerues te gjuhes gjermane per nivelet e kurseve A1-C2 Kerkojme...
Pune për gjermanfolëse
$0000Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Organizata gjermane PMK qe bene ndermjetsimin e kuadrit mjeksor për punësim në Gjermani, kërkon nje...
Kurse për BASHKIM FAMILJAR
Kurse për BASHKIM FAMILJAR
$00Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kurse për BASHKIM FAMILJAR në Gjermani ,Austri , Francë dhe Angli Ushtrojmë të gjitha TESTET E...
Kerkojme Pastruese me pervoj pune
$250TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania N.T.SH. – PASTRIMI kerkon pastruese me pervoj pune. Paga mujore me ose pa kontrat eshte 250...
kerkoj frizere me pervoje pune
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Salloni “Bling” ne Kodren e Diellit kerkon nje punetore per rregullimine flokeve etj. Per me...