Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
SUPER SEX PER FEMRA
SUPER SEX PER FEMRA
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KNAQESI TE PAHARRUSHME (KNAQU ME...
SUPER SEX PER FEMRA
SUPER SEX PER FEMRA
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KNAQESI TE PAHARRUSHME (KNAQU ME...
SUPER SEX PER FEMRA
SUPER SEX PER FEMRA
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KNAQESI TE PAHARRUSHME (KNAQU ME...
Massage Therapy
$500MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohen 3 specialiste per Fizioterapi-Masazh, ne kampin e Nato’s – Film City ne Prishtine.
Troja Media sucht Mitarbeiter
Troja Media sucht Mitarbeiter
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wir sind eine Chat-Agentur, die auf der Suche nach Unterstützung im Bereich Werbung ist. Bei uns kannst Du...
Sex per femra
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KOH PLOT ME KNAQESI (KNAQU ME JETEN)...
Punesim
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KOH PLOT ME KNAQESI (KNAQU ME JETEN)...
Mundesi Punesimi
Mundesi Punesimi
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shoqata Humanitare “Angel”, me seli qendrore në Prishtinë, kërkon agjente ( femra ) për...
Kerkoj frizere me pervoje pune
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Salloni Bling kerkon frizere me pervoje pune. Salloni Bling gjendet ne Kodren e Diellit afer Universitetit...
SHPALLJE PER FEMRA
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KOH PLOT ME KNAQESI (KNAQU ME JETEN)...
SHPALLJE PER FEMRA
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KOH PLOT ME KNAQESI (KNAQU ME JETEN)...
SHPALLJE PER FEMRA
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KERKOJ FEMER BEQARE OSE TE MARTUAR PER SEX TE JASHTZAKONSHEM VETEM PER KOH PLOT ME KNAQESI (KNAQU ME JETEN)...
Troja Media kerkon Web-Designer
Troja Media kerkon Web-Designer
Programim & DizajnPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Troja Media kerkon Web-Designer , paga shum e mire , sipas “aftesive ” kompjuterike.
kerkojm puntore femra per pune ne ulqin
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkojm femra per pune ne ulqin dhe per takime intime krejt sekret ne restorante dhe hotele per sezone...
Antistress •• Kunder stresit dhe depresionit
Antistress •• Kunder stresit dhe depresionit
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Terapi dhe keshilla kunder stresit dhe depresionit Probleme familjare dhe sociale Refleksiologji per...
kerkojm puntore per pune ne ulqin
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.vIen per femra nese je e interesuar per pune sezonaIe ne uIqin dhe takime intime Iajmrohu krejt me marveshje
TIRANA,i Contact OFFRA UNA POSSIBILITÀ DI LAVORO- OPERATORI TELEFONICI
TIRANA,i Contact OFFRA UNA POSSIBILITÀ DI LAVORO- OPERATORI TELEFONICI
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.iContact shpk, Azienda Italiana che da 4 anni opera nel mercato Albanese dei Contact Center, ricerca 150...
Menaxher Akademik / KryeTrajner – Helen O’Grady Drama Academy
Menaxher Akademik / KryeTrajner – Helen O’Grady Drama Academy
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Helen O’Grady Drama Academy – Kosovë dhe Shqipëri Vende Pune: Menaxher Akademik / KryeTrajner Me...
Trajner Aktrimi dhe Franshizues për të gjitha qytetet/fshatrat e Kosovës
Trajner Aktrimi dhe Franshizues për të gjitha qytetet/fshatrat e Kosovës
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Helen O’Grady Drama Academy – Kosovë dhe Shqipëri Vende Pune: Trajner Aktrimi dhe Franshizues për...
Punetore
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj nje punetore familjare , mosha nga 20 – 45 vjeq. Puna fillon nga 24. 06 dhe zgjat nje muaj....