Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
NDERMJETESIM PER PUNESIM NE GJERMANI!!!
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme per ndermjetesim per punesim ne Gjermani persona me studime te perfunduara ne drejtimet teknike....
Agjent Marketingu
Agjent Marketingu
$400MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kushtet: – I/E diplomuar në Farmaci apo Mjekësi – Patentë shoferi kategori B – Aftësi...
Ofroj pune per femra ne butik
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Butiku gjendet ne Prishtine Kriteret qe duhet te keni jane: te jeni femer te kete kryer shkollen e mesme pa...
Kerkoje punetore ne butik
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoje puntore femer ne butik Adresa: Prishtine Kriteret: te jete femer,te jete e Prishtines,te mos jetee...
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
KERKOJ FEMER
KERKOJ FEMER
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
KERKOJ FEMER
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer beqare ose te martuar ofroj sex te jashtzakonshem jam me shum pervoj nese lajmrohenni nuk do...
shofer
$1Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune jam shofer I kat:B.C.CE.D
Troja Media kërkon Puntorë
Troja Media kërkon Puntorë
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Diese Qualifikationen und Eigenschaften solltest Du mitbringen: *Gute Deutschkenntnisse in Wort und Schrift...
Frizer
Frizer
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë Frizer Kushtet:  Të ketë përvojë pune;  Mosha 25 – 40 (afërsisht);  Të...
Agjent te Marketingut
Agjent te Marketingut
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Pershkrimi i postit : Punetor i panvarur ne pergjegjesine tende, ju do te mirreni me promovimin e...
kerkojme putore ne sallon ondulimi
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojmë punëtore me pervojë pune në rregullimin, prerjen, ngjyrosjen dhe fenirimin e flokëve....
8 agjent-e te shitjes ne gjithe territorine e Kosoves
$00000Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme 8 agjent-e te shitjes ne gjithe territorin e Kosoves.pagesa shume atraktive
Kerkojme edukatore
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kopshti tweety kerkon edukatore me pervoje pune dhe shkollim perkates Gjindemi ne lagjen Bregu i diellit
sky unit
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Firma SKY UNIT hap konkurse në dy gjinitë me punë në Call Center, Prishtine -Kandidatët duhët të...
Kerkoj Masazhere
$10MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj MASAZHERE per rritjen e stafit punues. Kandidatet e interesuara duhet te ken pervoj pune apo njohuri...
Posti: Praktinkant/e – Asistent/e i/e Marketingut (3 muaj) – Pastruese (1) pozite
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Posti: Praktinkant/e – Asistent/e i/e Marketingut (3 muaj) – Pastruese (1) pozite Lokacioni: Zyra...
Elektricist
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Duhet te ket patent shofer njohuri ne elektro dhe te jet orator