Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
CAll AGEND
CAll AGEND
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Konkurs për punë (Call Center) Prishtinë /Gjilan Shpallen vende te reja të punës si agjent për...
3 Telemarketer/ Call Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Tätigkeit: KOSFON Call Center sucht 3 neue Mitarbeiter/innen. Bist du auf der Suche nach einer beruflichen...
Punonjes zyre
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania evroTarget me seli në Prishtinë, ofron për kompani internacionale shërbime në fushën e...
kerkoj ni puntor -qoban per ruajtjen e dhive
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj njeri serjoz mundet edhe me banu kam vend
Kerkojm Puntor qe njofin gjuhen Gjermane
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wir suchen Sie als Call Center Agent w/m Wir suchen Call Center Agent w/m ….ab sofort….....
inxhinjer i komunikacionit rrugore
$500Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam inxhinjer i diplomuar i komunikacionit rrugore,me licenc te ekspertit te aksidenteve dhe ofroj sherbime...
Kuzhninier
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam kuzhinier me pervoj te gjate,(20vite) ne profesion te gastronomis,kam nje pervoj te bujshme ne...
Kerkojm njohes te gjuhes gjermane
Kerkojm njohes te gjuhes gjermane
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MAXTEL G.M.B.H e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, Loto, GKV Kerkon: 20 Puntor per selin...
kerkoj pune si kujdestare per femije ose edhe per pastrimin e shtepise dy ose tri her ne jave.
$100TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune si kujdestare per femije me gjysme orari ose edhe per pastrimin e shtepise dy ose tri her ne...
Mundesi Pune online
Mundesi Pune online
$600Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MUNDËSI PUNE FENOMENALE LibertaGia është kompani me bazë në Lisbon, Portugali. Kjo kompani ofronë...
kerkohen 3 prezentuse
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kompanija nderkomtare kanevoj per 3 prezentuse Të interesuarat duhen te dergojn CV me foto në...
MaxTel G.M.B.H kerkon 20 Puntor
MaxTel G.M.B.H kerkon 20 Puntor
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.MAXTEL G.M.B.H e specializuar ne Anketim, Terminim, PKV, GKV, Strom, Loto, GKV Kerkon: 20 Puntor per selin...
Kerkoj Puntore
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jetoj ne CH dhe pasi qe jame shume shpesh ne Prishtin kerkoj nje puntore ne ore 6 euro per pune te...
Wij zijn gespecialiseerd in financiële diensten, het aanbieden van lokale / internationale leningen.
Wij zijn gespecialiseerd in financiële diensten, het aanbieden van lokale / internationale leningen.
$00Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Wij zijn gespecialiseerd in financiële diensten, het aanbieden van lokale / internationale leningen, het...
Kerkoj masazhiere femer
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj masazhere femer te me beje masazh me pages edhe pse nuk ka shume provoj.Te interesuarat le te me...
Agent
Agent
$45Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.As of today, can be a request to our company ClubShop Rewards In the period of probation, as a partner...
KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT
KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT
$2587Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT Iu ftojmë që të bëheni pjesë e sistemit të...
Ofroj pune per femra ne butik
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj pune per femra ne butikun “Uniteti” ne Prishtine ,mundesisht te jete 18-25 vjeq dhe te...
Agent
$400TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.BCreative Call Center – Kerkon edhe 20 Puntor/e ne Prishtin , ne keto Gjuhe, : Gjermane, , Franceze,...
kerkoj pun si shofer me kategori C
kerkoj pun si shofer me kategori C
Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pun urgjentisht si shofer me kategori C kam provoj pune