Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
provoje edhe ti
provoje edhe ti
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Per ata te cilet rrine shume ne internet mund te fitojne sa rrine kote naper faqe sociale etj… Mund...
Kerkojm Puntor/e ne Call Center~ gjuha gjermane obliguar
$400Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroi Punë ne Call Center per te Gjithë te interesuarit per Punë. Kushtë eshte njohja e Gjuhës...
BEJMI BLERJEN E TE GJITHA LLOJEVE TE BIMEVE TE DUKURIVE NATYRORE
BEJMI BLERJEN E TE GJITHA LLOJEVE TE BIMEVE TE DUKURIVE NATYRORE
$20Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejmi blerjen e te gjitha llojeve te bimeve te dukurive natyrore: Aloe vera, Aguliqja me ere (lule...
Ndihmes Magazinier
Ndihmes Magazinier
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania DEUTSCHCOLOR sjell ne Shqiperi dhe Kosove traditen Gjermane 100 vjecare ne prodhimin e bojerave...
Arketare
Arketare
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania DEUTSCHCOLOR sjell ne Shqiperi dhe Kosove traditen Gjermane 100 vjecare ne prodhimin e bojerave...
Magazinier
Magazinier
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania DEUTSCHCOLOR sjell ne Shqiperi dhe Kosove traditen Gjermane 100 vjecare ne prodhimin e bojerave...
Kerkoj punetore per marketing ne terren
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Alkom Prishtine,kerkon dy vajza per marketing ne terren te moshes 25-35 vjece.Se paku te kene te mbaruar...
PUNÊSIME PROFESIONALE NÊ KANADA
PUNÊSIME PROFESIONALE NÊ KANADA
$500Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Të ndëruar klintë, me datë:12.02.014..fillon plotësimi i formularvë për punësim profesionale në...
SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti 2006
SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti 2006
$2300MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHES KARRIGE STOMATOLOGJIKE, TIPI – FONA FI SIRONA, Viti i ptodhimit 2006. I shesim ME ÇMIM SHUM...
Kerkoj pune
Kerkoj pune
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam i diplomuar ne informatike,kerkoj cfaredo pune,si psh ne ndonje administrate,asisten...
Kerkojm 20 Puntor-e per CallCenter
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Korkojm 20 Agenta-e ne Gjuhen Gjermane, Italiane, Shqipe Te interesuarit duhet te ken pervoje pune...
Kerkojm 20 Puntor-e per CallCenter
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkohen: Call Agenta – Të jenë zotërues të mirë të gjuhës italiane.gjermane dhe shqipe...
Kerkojm Puntor-e per CallCenter
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KËRKOHET : NJOHJE E SHKËLQYER E GJUHËS ITALIANE, GJERMANE,SHQIPE . SI DHE EKSPERIENCA TË MËPARSHME NË...
banesa me qera plazhi
banesa me qera plazhi
$12Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hotel Dragoi Mbreteror ne Velipoje ofron dhoma pushimi 1+1 te mobiluara konform kushteve bashkohore , me...
operatore
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Albacall sha cerca operatori telefonici per attivita’ in lingua italiana per attivita’ inbound/...
Kerkoj kujdestare dhe mirembajtese te baneses
$180TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj kujdestare dhe mirembajtese te baneses. Femiu eshte 16 muajsh jetoj ne lagjen Dardania ne Prishtine....
Events in EU
Events in EU
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Njoftohu se çfar po ndodh! Këtu ju mund të gjeni të gjeni të gjitha informatat dhe këshillat e...
Drejtor Teknik
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Technical Director Emri Kontaktues: Swissmed Kosovo | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 045867786 Swissmed...
Technical Director
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Swissmed kerkon te punesoje nje person ne pozicionin e Drejtuesit te kompanise. Kriteret perzgjedhes do te...
Application Specialist
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.” SWISSMED ” Laboratory Solutions sh.p.k is a local distributor established on July 2012, as...