Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
Kerkoi punetore laboratori
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Te kete te mbaruar shkollen e mesme per laborator mjekesor
ofroj pune !
ofroj pune !
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Part-time! Fitoni para duke punuar part-time ne internet! Puna 3-4 orë në ditë në kompjuterin tuaj në...
Agjencia private e punesimit “PUNESOHU”
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. “PUNESOHU” Agjencia private e punësimit ‘’Punësohu’’ ofron punësim më të lehtë për të...
Agjencia private e punesimit
Administratë & FinancaPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. “PUNESOHU” Agjencia private e punësimit ‘’Punësohu’’ ofron punësim më të lehtë për të...
Kerkoj pune
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pun si IT , posedoj certifikimin nga CISCO .
ofroj
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.per qdo problem qe keni ne jet na ju zgjedjhim mjafton vetem te beni add ose te dergoni imeill me te dhenat...
sheroj
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.do open the chance for the removal of stress, for strengthening marriages, depressive illness recovery, the...
KERKOJ PUN E SI SHOFER KAM KAT B,C,D POASHTU EDHE PERVOJE.
$0000Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune si vozites me kat b c d poashtu kam pervoje te mjaftueshme si shofer poashtu jam edhe soldator...
kerkoj punsim
$1959Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam gjellberes i diplomuar dhe i specializuar, me pervoj pune afro 22vite. e njohi kuzhinen franceze,...
Mundesi Studimi ne ANGLI
Mundesi Studimi ne ANGLI
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensia Edukative “KNOWLEDGE IS POWER” (KiP) me partnere universitete elitare Britanike si Queen Mary,...
Një (1) Asistent i Shitjes
Një (1) Asistent i Shitjes
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat dhe përgjegjësitë: -Bënë vizita, promocion dhe shitje; -Ofron informata për produktin;...
kerkoj pune
$200Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nga prishtina kerkoj pune ne qebaptore kam pervoj si kamarier,skarist ose ne minimarket numri kontaktus...
Inxhiniere e Komunikacionit (FIM-UP)
Inxhiniere e Komunikacionit (FIM-UP)
$300Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jam femer, e diplomuar ne lemin e Komunikacionit ne Fakultetin e Inxhinieris mekanike, dhe kerkoj pune ne...
kerkoji puntore per botik
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ker koji 6 puntore per botik kushtet jon shum te mira puntoret dote jet mbi moshen 18 vjeq deri 25 vjet
kerkoj pun
kerkoj pun
Hotelieri & RestorantePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pun si shankist dhe recepcjonist e tjera kom prevoj pune 3 vite ju lutem ne kit num 044876184
kerkojm puntor
$3500.00Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Grand telecom me perfaqesi ne keto shtete estonia,africa,albania dhe kompani me renome botrore ne keto...
Kerkoj
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj 5 agjent tregtar te ken njohuri ne komunikim. te interesuarit te lajmrohen ne 044786649 dhe 049667384
pagesa
$20Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj nje pastruse
Kerkoj pune
Kerkoj pune
$250Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam 23 vjeqarë jam (STUDENT) kerkoj qfardo pune ne prishtine paga 250 minimale
Menaxher/marketingut
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më. Gazeta javore “Ferpress” në Prishtinë hap konkurs per: – Menaxher/e të marketingut...