Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
Udhëheqës i TV Kvizit
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë persona të rinj, komunikativ, dinamik (m/f) për udhëheqjen e emisionin argëtues Live TV...
Administratore Zyre
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme nje Administratore Zyre. Per me gjersisht ju lutem shfletoni konkursin ne ueb sitin:...
Mundesi Studimi ne ANGLI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensia Edukative “KNOWLEDGE IS POWER” (KiP) me partnere universitete elitare Britanike si Queen Mary,...
Kerkoj pune si ndihmese shtepiake
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune si mirembajtese e banesav shtepive ,me gjysem orar,08 deri ne 12 ,ose 14 deri ne 18,ose tri...
Mundesi Studimi ne ANGLI
Mundesi Studimi ne ANGLI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensia Edukative “KNOWLEDGE IS POWER” (KiP) me partnere universitete elitare Britanike si Queen Mary,...
Call Center Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gesucht werden Call Center Agenten , mit sehr guten deutsch kenntnissen und Cumputer kenntnissen . Bei...
Gesucht : Call Center Agent in deutscher sprache !
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Gesucht werden Call Center Agenten , mit sehr guten deutsch kenntnissen und Cumputer kenntnissen . Bei...
Kërkojmë agjent-e të shitjes së produkteve të Sigurimeve
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensioni N.P.SH. “Easy Life”,në Prishtinë,kërkon agjent/e të shitjes së produkteve të...
BJEM NIVELIZIMIN E DHSYEMEVE (IBERCUK) ME MAKINA MODERNE
BJEM NIVELIZIMIN E DHSYEMEVE (IBERCUK) ME MAKINA MODERNE
$00000Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndërmarrja “NIVELA” nga Lipjani ben nivelizimin e dyshemeve (ibercukun)me çmime te volitshme...
kerkoj pune
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune ne ndonje piceri apo doner kam pervoj pune 10 vjeqare ne kete lemi
Exportojm parket nga Amerika Latine
$15TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm Exportimin e parketit ne Kosove dhe ne te gjith Evropen nga Amerika Latine shum qmim i volitshem juv...
Kerkoj pun per pastrim
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune per pastrim ne ndonje organizate te huj per mirmbatjen kam pervoj pune 8 vite ne OSCE nr tel...
Amvise
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohet nje puntore per te kryer pune amviserie dhe per tu kujdesur per tre femij te moshes 9 deri 13...
Puno nga shtepia
Puno nga shtepia
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Puno nga shtepia, (kushtet jane njohja e Gjuhes Angleze dhe punes me Kompjuter) vizito : www.Freedom.ws...