Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
Auditorë dhe kontabilist
Auditorë dhe kontabilist
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zvicra kërkon punëtorë duke i pajisur me leje, një ndër pozitat qe po kërkohet është Auditorë dhe...
Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)
Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjent i mbështetjes teknike (Kanadë) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Përgjigjet në telefonata dhe...
Zdrukthëtar (Gjermani)
Zdrukthëtar (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zdrukthëtar (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Menaxhimi i projekteve/ koordinimi me projektet...
Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndihmës në ndërtimtari (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Aktivitete përkrahëse në...
Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)
Mekanik i Aviacioneve (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mekanik i Aviacioneve (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Përgatitja e komponentëve mekanike...
Kuzhinier/e (Suedi)
Kuzhinier/e (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier/e (Suedi) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Shpërndarja e detyrave të përditshme të...
Kuzhinier/e (Suedi)
Kuzhinier/e (Suedi)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kuzhinier/e (Suedi) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Shpërndarja e detyrave të përditshme të...
Enëlarës/e (Zvicer)
Enëlarës/e (Zvicer)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Enëlarës/e (Zvicer) Detyrat dhe Përgjegjësitë • Swis Steel është duke kërkuar për të punësuar...
Ndërtimtari (Gjermani)
Ndërtimtari (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ndërtimtari (Gjermani) Përshkrirni : • Ju do të punoni së bashku në një ekip në punishte në...
Mekanik (Gjermani)
Mekanik (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mekanik (Gjermani) Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Montimi i pjesëve të vogla elektronike dhe mekanike...
Elektricist (Gjermani)
Elektricist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektricist (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjesitë • Montimi, ngjitja dhe mirëmbajtja e pajisjeve...
Kuzhinier (Zvicër)
Kuzhinier (Zvicër)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofertë pune për Kuzhinier ne McDonald’s. Përshkrimi : • Swis Charlet ka qenë gjithmonë në...
Saldues (Zvicer)
Saldues (Zvicer)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues (Zvicer) Detyrat dhe Përgjegjësitë • Saldimi TIG. MIG/MAG. Saldimi i induksioneve të...
Mekanik (Gjermani)
Mekanik (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Mekanik (Gjermani) Detyrat dhe Pergjegjësite : • Mirëmbajtja dhe servisimi i kabinave të avionëve dhe...
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kopshtar(Ndihmës) në Gjermani Detyrat dhe Përgjegjësitë : • Mirëmbajtja e kopshteve dhe zonave të...
Zdrukthëtar (GJERMANI)
Zdrukthëtar (GJERMANI)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Zdrukthëtar Detyrat tuaja përfshijnë: · Me profesionalizëm kryenië punë riparimi në orendi, p.sh....
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofertë pune për Saldues ne Gjermani. Kërkojmë sa më shpejtë që të jetë e mundur për saldues të...
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marangoz/montues si shitës Detyrat tuaja: · Shërbimi ndaj klientit dhe shitjet · Krijimi i porosive,...
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
Marangoz/montues si shitës GJERMANI
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marangoz/montues si shitës Detyrat tuaja: · Shërbimi ndaj klientit dhe shitjet · Krijimi i porosive,...
Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë
Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Punëtor metalik / bravandreqës dhe zdrukthëtar si konsulent për teknologjinë e sigurisë Shikoni në...