Shpalljet për Vende Pune në Prishtinë
Marangoz (Gjermani)
Marangoz (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Marangoz Perspektivat tuaja Nëse e doni punën tuaj dhe shijoni që marrëdhëniet me njerëz, ne do të...
Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor sanitar)
Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor sanitar)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Teknik shtëpiak (elektricist, zdrukthëtar, punëtor sanitar) Divizioni i Shërbimeve të Zyrave është...
Oferta Pune Saldues (GJERMANI)
Oferta Pune Saldues (GJERMANI)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues Detyrat tuaja të punës: · Ekzekutimi i aktiviteteve salduese të cilësisë së lartë për...
Saldues (Gjermani)
Saldues (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Saldues Detyrat tuaja: · Saldimi WIG/MAG në celik dhe në fletëza metalike të dimensioneve të ndryshme...
Elektricist/ Menaxher i Njesisë (Gjermani)
Elektricist/ Menaxher i Njesisë (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektricist/ Menaxher i Njesisë Çfarë ju ofron kjo punë: · Ju jeni përgjegjës për projektet...
Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar)
Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përpunues i betonit të përforcuar (punonjës betoni / murator / zdrukthëtar / zejtar) Detyrat tona për...
Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i betonit
Punëtor i kualifikuar/Murator/Betonier/Prodhues i betonit
$3000Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Detyrat tuaja: · Të gjitha aktivitetet e kërkuara profesionale · Metoda e pavarur e punës dhe...
Elektricist/Mekatronist (Gjermani)
Elektricist/Mekatronist (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Elektricist/Mekatronist Detyrat tuaja: · Mirëmbajtja dhe riparimi i objekteve prodhuese si forcë e vetme...
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofertë pune në Gjermani për Kopshtar Detyrat tuaja: Detyrat tuaja përfshijnë mirëmbajtjen pemëve,...
Kopshtar (Gjermani)
Kopshtar (Gjermani)
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofertë pune në Gjermani për Kopshtar Detyrat tuaja: Detyrat tuaja përfshijnë mirëmbajtjen pemëve,...
N.N.SH DEKOR
$250Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kryejm keto pun.Ndertimin e shtepive dhe fasadimin e tyre mrena dhe jasht.Glet .suvatim...
Shofer
Shofer
$2400Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Jemi Firme qe bejme Umzüge ( Transporti i invertarit te nje shtepije nga nje adres ne tjetren ) . Gjindemi...
MJESHTER
Inxhinieri & NdërtimtariPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.PUNOJME SHME NE NDERTIMTARI.
Laborante e licencuar ose infermiere e licencuar
MjekësiPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme nje laborante te licencuar ose infermiere te licencuar per pune ne laboratorin Histopatologjik...
PUNO NGA SHTEPIA SI MESIMDHENES
PUNO NGA SHTEPIA SI MESIMDHENES
$30Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Qendra Arsimore “GJENIU” Kosovë, Shqipëri, Troje dhe Diasporë. PLATFORMË DIGJITALE www.gjeniu.org...
Agjent i telefonise
Agjent i telefonise
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkojme agjent te telefonise te cilet do te punojne nga shtepia me provizion te volitshem. Nuk behet fjale...
Kamarier – e
Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Fresa Cafe (Vetrenik afer Gorenjes) keron dy kamarier-e me orar te plote . Rroga sipas marrevshjes
Shoferi, kuzhinier, shtepi dhe dado nevojitet sapo.
Shoferi, kuzhinier, shtepi dhe dado nevojitet sapo.
$4800Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Një shtëpi shumë e zënë me tre fëmijë po kërkon një Cook, Driver, Househelp dhe një Dado me...
Menaxher&Agjent tregetar
Menaxher&Agjent tregetar
$350Vende PunePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania zvicerane “LIBREX” shpall konkurs per: Menaxher & 30 Agjent/e Tregtar, për tërë...
Future Media LLC – Call Agent
Future Media LLC – Call Agent
Marketing & ShitjePrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Future Media LLC Ne jemi duke kërkuar Call Agjent të motivuar, me përvojë. . Garanton punë të sigurt...