Shpalljet për Shofer & Sigurim në Prishtinë
Shoferi, kuzhinier, shtepi dhe dado nevojitet sapo.
Shoferi, kuzhinier, shtepi dhe dado nevojitet sapo.
$4800Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Një shtëpi shumë e zënë me tre fëmijë po kërkon një Cook, Driver, Househelp dhe një Dado me...
kerkoj pun si shofer me kategori C
kerkoj pun si shofer me kategori C
Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pun urgjentisht si shofer me kategori C kam provoj pune
kerkoj vende pune per shofer V.I.P ose Sigurim
Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.jam nje djal ne moshen 25 vjeqar kam jetuar ne zvicerr njoh gjuhen : frengjishten,gjermanishten dhe pak...
KERKOJ PUN E SI SHOFER KAM KAT B,C,D POASHTU EDHE PERVOJE.
Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune si shofer me pervoje me kategorit b c d poashtu kam pervoj te mjaftueshme me te gjitha...
KERKOJ PUN E SI SHOFER KAM KAT B,C,D POASHTU EDHE PERVOJE.
$0000Shofer & SigurimPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune si vozites me kat b c d poashtu kam pervoje te mjaftueshme si shofer poashtu jam edhe soldator...