Shpalljet për Tjetër në Prishtinë
Njeriu kuron ( kshillon ) All – llahu i madherishm sheron !
Njeriu kuron ( kshillon ) All – llahu i madherishm sheron !
$0.00TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Vetem per dashurine ndaj Allahut subhanehu ue te’ala! “Sikur ta njohim Allahun ashtu si duhet, me emrat...
Kerkoj pune
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pun si IT , posedoj certifikimin nga CISCO .
Mundesi Studimi ne ANGLI
Mundesi Studimi ne ANGLI
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjensia Edukative “KNOWLEDGE IS POWER” (KiP) me partnere universitete elitare Britanike si Queen Mary,...
Udhëheqës i TV Kvizit
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kërkojmë persona të rinj, komunikativ, dinamik (m/f) për udhëheqjen e emisionin argëtues Live TV...
Kerkoj pune si ndihmese shtepiake
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj pune si mirembajtese e banesav shtepive ,me gjysem orar,08 deri ne 12 ,ose 14 deri ne 18,ose tri...
Exportojm parket nga Amerika Latine
$15TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bejm Exportimin e parketit ne Kosove dhe ne te gjith Evropen nga Amerika Latine shum qmim i volitshem juv...
Amvise
TjetërPrishtinë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkohet nje puntore per te kryer pune amviserie dhe per tu kujdesur per tre femij te moshes 9 deri 13...