Shpalljet për Kamionë në Prizren
shes Kamionin SKANIA
shes Kamionin SKANIA
KamionëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes kamionin skania eshte me kulic kyper per me shum informata mund te kontaktoni ne numer os eemail
shes Kamionin SKANIA siq pse shifni ne foto
shes Kamionin SKANIA siq pse shifni ne foto
KamionëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kamioni SKANI Kyper me kulic 2 osovinq kyperk
Fiat Ducato 2.0 B
Fiat Ducato 2.0 B
$2500KamionëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Automjeti është në gjendje shum të mirë teknike, i servisuar në zvicërr, i doganuar dhe i...
Volkswagen T2 – Special
Volkswagen T2 – Special
$2900KamionëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Një VW T2 të veqantë që në Kosovë nuk gjindet! Verzion Special me bartje të lejuar max. 1.1 Ton...
NISSAN VANETTE 2.3D Cargo
NISSAN VANETTE 2.3D Cargo
$4500KamionëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Nissan Vanette Cargo Transporter me 2 Ulëse. I ka 2 dyer shibera anash (djathtas edhe majtas). 5...