Shpalljet për Tjetër në Prizren
Diagnozë dhe pastrim i vetures
Diagnozë dhe pastrim i vetures
$59TjetërPrizren
Të nderuar klientëm ju ofrojmë një shërbim të ri nga Franca si distributor ekskluziv në Ballkan dhe më gjerë nga “France Decalimine” për herë të parë në Kosovë , ofrojmë...
Diagnozë dhe pastrim i vetures
Diagnozë dhe pastrim i vetures
$59TjetërPrizren
Të nderuar klientëm ju ofrojmë një shërbim të ri nga Franca si distributor ekskluziv në Ballkan dhe më gjerë nga “France Decalimine” për herë të parë në Kosovë , ofrojmë...
auto servis
auto servis
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bejm rrgullimin e te gjitha automjetev