Shpalljet për Laptopë në Prizren
Blej Cable loptop ibook
Blej Cable loptop ibook
LaptopëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.nese keni qisi cable mund te lajmoroni meniher ne numrin ton te telefonit dhe do tju garantoj qe e blej se...