Shpalljet për Tjetër në Prizren
kerkoj femer
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kerkoj femer 25-45vjeqe ne ks jetoj ne zvicer jam 50vjeq
Transport Nga Prizreni Per Ne Ujra Termale Peshkopi Diber Albania
Transport Nga Prizreni Per Ne Ujra Termale Peshkopi Diber Albania
$10TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prej 20 vitesh lider ne transportin e udhetarve , tani cdo dite dhe me destinacionin...