Shpalljet për Lokale me Qera në Prizren
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Lokale me QeraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
Objekt i madh afarist me qira
Objekt i madh afarist me qira
$1200Lokale me QeraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet me qira objekti ne Prizren(perball Autotregut, ne rrugen kryesore ne dalje te Prizrenit). Objekti...
lokale me qira
lokale me qira
Lokale me QeraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.2 lokalete comerciale jane 5 m /8 m – qmimete sipase marveshjese tjetra ashte 4m / 7 m
Lokal me qera
Lokal me qera
Lokale me QeraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Leshohet lokali me qera 180 m2 i cili gjendet ne rrugen kryesore Ismet Jashari Kumanova ne prizren perball...
leshohet lokali me qira
$300Lokale me QeraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Lokali esht 75m2 ne lagjen e trimave ne prizen. Per çdo informate me kontaktoni.
Jepet me Qera Objekti Afaristo-banesor ne qender te Prizrenit
Jepet me Qera Objekti Afaristo-banesor ne qender te Prizrenit
Lokale me QeraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Objekti eshte 3 kat, dhe permban rreth 1300 m2 ne katin e pare, po ashtu dhe ne te dytin ka rreth 1300 m2,...