Shpalljet për Shërbime Profesionale në Prizren
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
$1000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Ju po kërkoni një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e një...
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
$1000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni që jeni duke kërkuar një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e...
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
$1000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni që jeni duke kërkuar një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e...
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
$1000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Ju po kërkoni një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e një...
Kurse te gjuhes angleze dhe Gjermane
Kurse te gjuhes angleze dhe Gjermane
$10Shërbime ProfesionalePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.SHKOLLA E GJUHEVE TE HUAJA- FUTURE STEP Shkolla e gjuheve te huaja-Future step ofron kurse te gjuhes...
Serbime Doganore , Agjencioni doganor Di-Bu
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjencioni Doganor Di-Bu kryen sherbimet doganore me qmime te arsyeshme , gjindemi ne prizren tek terminali...
ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)
ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE)
$00PërkthimePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.ZYRA E PËRKTHIMEVE (GJYQËSORE) VETËM PËR PËRKTHIME NË ANGLISHT – SHQIP – 6 € PËR NJË FAQE...
Elektro Instalues ( Gashi )
Instalime ElektrikePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bejme instalimin dhe riparimin e rrymes te te gjitha llojeve te instalimeve ,
KURS TE GJUHES ANGLEZE
KURS TE GJUHES ANGLEZE
$10Kurse & MësimePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KOLPING KOSOVA Organizojm kurse te gjuhes angleze ne grupe dhe individuale. 10 euro ne grupe kurse...
Konteiner Zyre me banyo
Konteiner Zyre me banyo
$3000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Konteiner per zyre, nje dhomshe dhe dy dhomshe me dush dhe wc. Konstruksion çeliku, me izolim te forte....