Shpalljet për Instalime Elektrike në Prizren
Elektro Instalues ( Gashi )
Instalime ElektrikePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.bejme instalimin dhe riparimin e rrymes te te gjitha llojeve te instalimeve ,