Shpalljet për Kurse & Mësime në Prizren
KURS TE GJUHES ANGLEZE
KURS TE GJUHES ANGLEZE
$10Kurse & MësimePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KOLPING KOSOVA Organizojm kurse te gjuhes angleze ne grupe dhe individuale. 10 euro ne grupe kurse...