Shpalljet për Tjetër në Prizren
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
$1000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Ju po kërkoni një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e një...
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
$1000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni që jeni duke kërkuar një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e...
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
$1000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni që jeni duke kërkuar një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e...
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
Oferta e kredisë midis individit të rëndë
$1000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetje Ju po kërkoni një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e një...
Serbime Doganore , Agjencioni doganor Di-Bu
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Agjencioni Doganor Di-Bu kryen sherbimet doganore me qmime te arsyeshme , gjindemi ne prizren tek terminali...
Konteiner Zyre me banyo
Konteiner Zyre me banyo
$3000TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Konteiner per zyre, nje dhomshe dhe dy dhomshe me dush dhe wc. Konstruksion çeliku, me izolim te forte....