Shpalljet për Shes/Blej në Prizren
printer me boje per datat e skadences
printer me boje per datat e skadences
$670Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.paisja sherben per te vendosur datat e skadences ne menyre automatike duke u vendosur ne makinen e...
Kaftorr me Naft
Kaftorr me Naft
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Kaftorrin me Naft ThermoStahl qe gati nuk u perdor hiq. Kaftorri osht 58.1 Killovat Qmimi sipas...
Uje i pishem me veti kuruese
$40TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet uje i pishem me veti kuruese per melcin, guret ne veshka, per renien e flokeve, etj. Uji merret...
Pulsar Apex xd75,Pulsar Core FXD50,Pulsar Quantum XQ50
Pulsar Apex xd75,Pulsar Core FXD50,Pulsar Quantum XQ50
$800Gjëra SportivePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Në (Pulsar APEX UK) ne furnizimin në një çmime të unbeatable. ne jemi një importues i...
Shes mjalt Bio 100% 1000 leke kg
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kapaciteti maksimal i prodhimit n vit esht 400 kg.Ju siguroj se produkti yne esht 100% bio dhe...
Aparat per Akullore dhe per jogurt (E RE)
Aparat per Akullore dhe per jogurt (E RE)
$3700Teknikë e BardhëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Makinë për akullore dhe frozen jogurt ( e re ) Fuqia maksimale: 2.0 kw (1.7 kw për prodhimin akull dhe...
Shes matrialin shkollor dhe administrative (librarin)
LibraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes matrialin shkollor dhe administrative pasi kam mbyllur librarin. Cmimi me marrveshje
Qen
$75Shes/BlejPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes qenin me race Terrier, shumica e njohin si \\\’\\\’Jamar\\\’\\\’, Eshte shume...
GUR DEKORATIV
GUR DEKORATIV
Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesim dhe Montojm GUR DEKORATIV Trashesia e GURIT eshte 2cm ndersa me dimensione duke filluar prej : 4cm ,...
Shpartallimi…
Shpartallimi…
LibraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Libër ( afro 130 faqe ) mjaft argëtues, me tregime erotike shqiptare. Vetëm për lexues që kanë...
Krrike per shtepi dhe zyre
Krrike per shtepi dhe zyre
$1MobileriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesim karrike me shumice dhe pakice per zyre dhe shtepi. Gjithashtu bejme edhe furnizime me shumice me...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
$100Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
$100Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
$100Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
klysh te posalindur Cane Corso
KafshëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ferma e races se qenve Cane Corso shet klysh. Kater mashkuj dhe kater femra.
klysh te posalindur Cane Corso
KafshëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ferma e races se qenve Cane Corso shet klysh. Kater mashkuj dhe kater femra.
makineri tehnopak skopje
makineri tehnopak skopje
Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodhim të: -maqinave automatike për paketim; -maqinave për dozimin e mjaltit, gjemit,...
shes Kontinjeri per pun
shes Kontinjeri per pun
$1800Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kontinieri sherben per zyre ne vend te punes mund ta shihni ne foto
shes betonjerken 13 te kubikit
shes betonjerken 13 te kubikit
$3000Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.betonjerka eshte me trak mund ta shihni ne foto
shes maqinat per prodhimin e gypave te betonit
$34000Industri & MakineriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.maqinat per prodhimin e gypave te betonit jan te perdorura prej fi 300 deri fi 1000 gjithashtu hyn edhe...