Shpalljet për Libra në Prizren
Shes matrialin shkollor dhe administrative (librarin)
LibraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes matrialin shkollor dhe administrative pasi kam mbyllur librarin. Cmimi me marrveshje
Shpartallimi…
Shpartallimi…
LibraPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Libër ( afro 130 faqe ) mjaft argëtues, me tregime erotike shqiptare. Vetëm për lexues që kanë...