Shpalljet për Mobileri në Prizren
Krrike per shtepi dhe zyre
Krrike per shtepi dhe zyre
$1MobileriPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesim karrike me shumice dhe pakice per zyre dhe shtepi. Gjithashtu bejme edhe furnizime me shumice me...