Shpalljet për Teknikë e Bardhë në Prizren
Aparat per Akullore dhe per jogurt (E RE)
Aparat per Akullore dhe per jogurt (E RE)
$3700Teknikë e BardhëPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Makinë për akullore dhe frozen jogurt ( e re ) Fuqia maksimale: 2.0 kw (1.7 kw për prodhimin akull dhe...