Shpalljet për Tjetër në Prizren
Kaftorr me Naft
Kaftorr me Naft
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes Kaftorrin me Naft ThermoStahl qe gati nuk u perdor hiq. Kaftorri osht 58.1 Killovat Qmimi sipas...
Uje i pishem me veti kuruese
$40TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet uje i pishem me veti kuruese per melcin, guret ne veshka, per renien e flokeve, etj. Uji merret...
Shes mjalt Bio 100% 1000 leke kg
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kapaciteti maksimal i prodhimit n vit esht 400 kg.Ju siguroj se produkti yne esht 100% bio dhe...