Shpalljet për Vende Pune në Prizren
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
oferta e kredisë midis seriozit të veçantë
$1000Administratë & FinancaPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni që jeni duke kërkuar një hua për të ringjallur aktivitetet tuaja ose për realizimin e...
ofrojnë hua ndërmjet individit serioz dhe të shpejtë
ofrojnë hua ndërmjet individit serioz dhe të shpejtë
$1000Administratë & FinancaPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Përshëndetni zonjën dhe z. Unë jam i gatshëm t’ju jap një hua midis 2000 € dhe 900,000 €...
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
Ofroj kredi e financimi garantuar 100%
$60000000Programim & DizajnPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj kredi e financimi garantuar 100% pa asnjë problem nga 01 në 300 muaj të 2,000 euro në 60,000,000...
agjente e shitjes\shitese
agjente e shitjes\shitese
Marketing & ShitjePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Kompania Suedeze e kozmetikes Oriflame Managjerja a panvarur Qendresa Shehu pranon antare te reja ne pune
Transport Nga Prizreni Per Ne Ujra Termale Peshkopi Diber Albania
Transport Nga Prizreni Per Ne Ujra Termale Peshkopi Diber Albania
$10Shofer & SigurimPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prej 20 vitesh lider ne transportin e udhetarve , tani cdo dite dhe me destinacionin...
Hotel Albatros Prizren, Recepcioniste
Hotel Albatros Prizren, Recepcioniste
Hotelieri & RestorantePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Hotel Albatros, shpall konkurs per recepcioniste. Njoftohen te gjith te interesuarit te gjinisë Femërore....
Ofertë Pune
$000Marketing & ShitjePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.KONKURS Për pozitën : Call Agjent /e për thirrje KUALIFIKIMET – Aftësi të shkëlqyeshme...
Saldues profesional
$450.00Inxhinieri & NdërtimtariPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkojme saldues ne rrethinen e Prizrenit… rroga fillestare nga 400 deri 450 euro ne Muaj ne baze te...
inxhinier i mak. komunikacion vazhim master
Vende PunePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.kerkoj pune ne ndonje kompani apo organizate qe ju pershtatem kam pervoj pune njohuri me kompjuter, per me...
Inxhinjer
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj Shembime ne ndertimtari inxhinjerimin e planeve me dimenzione dhe me pamje perfekte bejm edhe...
MJALT ORIGJINALE
MJALT ORIGJINALE
Marketing & ShitjePrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofrojm mjalt me shumic:Mjalt bagremi Prodhim i vitit 2009 /sasia 2000 kg/ bletishtet jan te vendosure ne...