Shpalljet për Tjetër në Prizren
Inxhinjer
TjetërPrizren
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ofroj Shembime ne ndertimtari inxhinjerimin e planeve me dimenzione dhe me pamje perfekte bejm edhe...