Shpalljet për Tjetër në Rahovec
Makina Bujqsore
Makina Bujqsore
TjetërRahovec
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesim Kombaj per Sillazh per Miser dhe Bari, Kombaja posedon brihqi rezrv, orpune i kae 2600,esht e ardhur...