Shpalljet për Tjetër në Sharr
Çipllak sh.p.k – Firmë ndertimi dhe konstruksion
Çipllak sh.p.k – Firmë ndertimi dhe konstruksion
TjetërSharr
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Firma me e mire e ndertimit ne Shqiperi: ÇIPLLAK SH.P.K ofron : 1.Konstruksion 2.Pallate 3.Apartamente...