Shpalljet për Patundshmëri në Shtërpcë
Shes Ngastra ne siperfaqe prej 60 ari ne Brezovic
Shes Ngastra ne siperfaqe prej 60 ari ne Brezovic
PatundshmëriShtërpcë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Ngastrat jan ne distanc prej 300 m pas elektrokosoves ne Brezovic dhe eshte nje lokacion shume atraktiv per...
Truall prej 17 ari ne Km e pare Shtërpcë – Brezovice
Truall prej 17 ari ne Km e pare Shtërpcë – Brezovice
TrojeShtërpcë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes 17 ari truall e cila gjendet ne Kilometrin e pare te rruges Shterpc -Brezovis ose me sakt 200 m para...
Shtepi ne shitje
$0000Shtëpi në ShitjeShtërpcë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shitet shpija me 5 ari truall ne Podujeve, shtepija gjendet 250m larg nga qendra ,afer distribuimit te...