Shpalljet për Gjëra Sportive në Therandë
SHES Bergamont Revox 4.3
SHES Bergamont Revox 4.3
$750Gjëra SportiveTherandë
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shes bicikleten me te ardhmen nga svicra, eshte ne gjendje te rregull, dhe ka shume pjes qe vin me to sikur...