Shpalljet për Lokale në Shitje në Viti
Objekti afarist ne shitje
Lokale në ShitjeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesim Objektin afarist ne kllokot te vitise ,Objekti eshte i perfunduar dhe ne gadishmeri per shfrytezim ,...