Shpalljet për Troje në Viti
Prodaje se njiva u s.Grmovo
TrojeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Prodaje se povoljno prvoklasna njiva povrsine 1,20 h u s.Grmovo, idealna za obradu i gajenje svih...
Toka & Ndertesa ne shitje
Toka & Ndertesa ne shitje
$360000TrojeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 46 ari truall ne Kabash (Viti) – Cmimi per ari eshte 4.000 Euro – Hapesira : 46 ari /...
Vitia -Kllokot Spa 800 m2 në rrugën
$16000TrojeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.fushë shitje në rrugën Viti – Kllokot spa pranë rrugës në anën e majtë, kur ju jeni të...
Shitet Toke ne Dober Koplik shkoder
Shitet Toke ne Dober Koplik shkoder
$50.000TrojeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Sell ​​3,216 m2 land, a building and a 55 m2 floor. Dobri Adrresa Koplik 70 m from the main road....
SHITET OSE JEPET ME QERA MAGAZINE
SHITET OSE JEPET ME QERA MAGAZINE
$160000TrojeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.shhitet ose jepet me qera magazine me siperfare 300m/2 magazine e mbyllur dhe me gjithe toke perreth...