Shpalljet për Vende Pune në Viti
Kerkojm nje Kujdestare ne Zvicer per Femij
$500Vende PuneViti
Kerkojm nje Kujdestare per femij ne Zvicer, nje person Familja qe eshte e aft per Kujdesjen e Vajzes punt e shpis dhe qe ka dijeni per Kuzhin. Te lajmrohen vetem ato qe kan drejt levizije pa Viza....
Agjent të Thirrjeve Telefonike  (Call Agent)
Agjent të Thirrjeve Telefonike (Call Agent)
Marketing & ShitjeViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Konkurs Për të perforcuar ekipin tonë ne jemi duke kërkuar Agjent të Thirrjeve Telefonike në sektorin...
Dhoma per Plazh
Dhoma per Plazh
Hotelieri & RestoranteViti
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Golem: Hotel-bar Ardian, ndertuar nga nje distance prej 100 m nga bregu i detit ofron pushime clodhese per...