Shpalljet për Troje në Vushtrri
TROJE SHITET VENDI PESTOV
TROJE SHITET VENDI PESTOV
$3500TrojeVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.TROJE SHITET VENDI PESTOV
3600
TrojeVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Thoka shitet vendi Pestova maqistrole 36 ari
SHES TOKE
TrojeVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shes toke ne mes Obiliqi dhe Plemetine. Siperfaqe 59 ar. Qmimi eshte 1000 €/ar. Per me shume info. 049...
Shitet trualli ne Millosheve Urgjent
TrojeVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shiten 70 ari tokë për troje në Milloshevë. Toka është e përshtatshme për banim.Ka infrastrukturën...
Shesë Trollin ne siperfaqe 35.85 ari
TrojeVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Shesë trollin ne magjistralen Mitrovicë-Vushtrri, ne fshatin Smrekonicë ngjitur me shkollen e vogël...