Shpalljet për Instalime Elektrike në Vushtrri
Bëjme instalime te rrymes ,ujit dhe nxemjes qendrore
Instalime ElektrikeVushtrri
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Bëjme instalime te rrymes ,ujit dhe nxemjes qendrore me qmime te volitshme tel. 044 238-781