Shpalljet për Elektronikë në Z. Potok
Samsung Galaxy S10+ S10 WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR  dhe të tjerët
Samsung Galaxy S10+ S10 WhatsApp +447841621748 Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR dhe të tjerët
$400CelularëZ. Potok
Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.Apple iPhone XS Max, XS €530 EUR WhatsApp +447841621748 Samsung S10+ S10 dhe të tjerët Ne jemi shumicë...