Kategoritë më të klikuara Banesa me Qera, Banesa në Shitje, Troje, Shtëpi në Shitje,

kerkoj banes me qera ne prishtine

€270Banesa me QeraPrishtinë

kerkoj banes me qera dardani ulpiane qender breg dillit per familjare me afte te gjate kohore banesa te jete e moblime me te gjitha kushtet

jape garsonjerk me qera te teatri dodona

€150Banesa me QeraPrishtinë

jape garsonjerk me qera eshte e mobilume,po ashtu jape edhe banes me qera te teatri dodona ka dy dhoma nje kuzhin e mobilume,dardani banesa ka dy dhoma nje kuzhin e...

jape banes me qera te teatri dodona

€270Banesa me QeraPrishtinë

jape banes me qera te teatri dodona banesa ka dy dhoma kuzhine e mobilume me gjitha kushtet

jape banes me qera dardani,te garandi,breg dillit

€300Banesa me QeraPrishtinë

jape banes me qera dardani banesa ka dy dhoma nje kuzhine sallon e mobilume me te gjitha,po ashtu jape banes me qera te grandi e mobilume ka dy dhoma nje kuzhin e...

jape banes me qera te grandii

€300Banesa me QeraPrishtinë

jape banes me qera te grandi banesa ka dy dhoma nje kuzhine e mobilume me te gjitha

jape banes me qera dardani

€300Banesa me QeraPrishtinë

jape banes me qera dardani banesa ka dy dhoma nje kuzhine e mobilume e renovume me te gjitha kushtet jepet per afte te gjate khore

Banesa me mundesi pagese 10 VITE PA KAMATÊ

Banesa me mundesi pagese 10 VITE PA KAMATÊ

Banesa në ShitjePrishtinë

Ofroj Banesa te madhesive te ndryshme ne lagjen Prishtina e Re, (ish Lagjia e SPITALIT) ne Prishtine, Kjo lagje eshte nje lagje ne ndertim e siper e qete e cila dallon nga...

Banesa per shitje 54 – 120 m2 me mundsi PAGESE 10 vite PA KAMAT

Banesa per shitje 54 – 120 m2 me mundsi PAGESE 10 vite PA KAMAT

€790Banesa në ShitjePrishtinë

Banesa cilesore me ndertim dhe materiale te atestuar klasit te pare me garancion 2 vite qe nga vendosja ne banes per qdo materia . Banesat jan me leje ndertimi dhe me...

BANESA ME MUNDESI PAGESE PER 10 VITE PA KAMATE

BANESA ME MUNDESI PAGESE PER 10 VITE PA KAMATE

Banesa në ShitjePrishtinë

Ofroj Banesa te madhesive te ndryshme ne lagjen Prishtina e Re, (ish Lagjia e SPITALIT) ne Prishtine, Kjo lagje eshte nje lagje ne ndertim e siper e qete e cila dallon nga...

Shes Banese 47.63 m2 ne Kompleksin Pristina Stars te ndertuar nga Konak Group

Shes Banese 47.63 m2 ne Kompleksin Pristina Stars te ndertuar nga Konak Group

€46677.40Banesa në ShitjePrishtinë

Shes Banese 47.63 m2 ne Kompleksin Pristina Stars te ndertuar nga Konak Group. Banesa eshte ne katin e pare dhe shitet me cmimin 980 Euro per m2 gjithashtu ne kompensim...