servis i qelsave KIKI prishtinë

Emri Kontaktues: haki murtezi | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 286 288

servis i qelsave KIKI prishtinë servis i qelsave KIKI prishtinë servis i qelsave KIKI prishtinë servis i qelsave KIKI prishtinë

shumezojm qelsa me kod per vetura
riparojm qelsat e demtuar te veturave
shumezojm telekomanda per vetura
programojm qelsa per vetura te reja
e shum shum sherbime ne kuader te qelsave dhe bravave

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 8 + 3 =