Sherbime Pastrimi

Emri Kontaktues: Jeton | Çmimi: 25€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044221963 | Data e Publikimit: 22.09.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kompania private për pastrimin e banesave *KIRBY* nga Prishtina kryen pastrimin e banesave (ambientet e brendëshme shtëpiake), pastrimin gjeneral të banesave larjen dhe dezinfektimin e tepihave, kauqave, dritareve etj, me aparaturen e përsosur amerikane *KIRBY*. Tel 044/221963

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 8 + 3 =