Shes banesat ne qender te Drenasit

Emri Kontaktues: Berat | Çmimi: 00000€ | Qyteti: Drenas | Telefoni: 049 497 224

Shes banesat ne qender te Drenasit Shes banesat ne qender te Drenasit Shes banesat ne qender te Drenasit Shes banesat ne qender te Drenasit

Shiten banesat me këto m2: 40.5m2; 42.5m2; 60m2; 68m2; 84.5m2; 90m2; 92.5m2 dhe 100m2 në qendër të Drenasit, ndërtimi i banesave ka filluar, banesat do të ndertohen me standarte te larta Evropiane.

Banesat posedojn leje ndërtimi.

Çmimin e banesave mundeni me paguar me keste, pranojm edhe vetura si kompenzim.

Tel: 044 370 940 ose 049 497 224

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 5 =