Shes troje

Emri Kontaktues: Obrad | Çmimi: 000€ | Qyteti: Gjakovë | Telefoni: +381652464642 | Data e Publikimit: 05.08.2018

Shes troje

Shesë tokën 4-5 km larg prej Gjakovës, ndermjet fshatrave Lugbunar dhe Bec. Toka del ne asfallt, ne rrugen magjistral Gjakovë, Rakovinë, Prishtinë, dhe ne lumin (pronin) e Becit. Toka është përshtatshme për banim, bujqesi dhe biznis.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 3 =